Welkom op de site van de Hervormde Gemeente Rijsoord.

Starten erediensten met kerkgangers
De kerkenraad heeft besloten om met ingang van 10 maart aanstaande (Biddag) de diensten weer open te stellen voor kerkgangers. De PKN heeft ons nieuwe aangepaste richtlijnen aangereikt, waarbij dit weer mogelijk kan worden. Op grond daarvan moeten we een maximum van 30 kerkgangers exclusief “personeel” aanhouden, en we rekenen kinderen t/m 12 jaar daarbij niet mee. Uiteraard blijven de reserveringsplicht, de hygiënemaatregelen, de gezondheidscheck en de 1,5 meter regel van kracht. Verder geldt een mondkapjesplicht voor verplaatsingen in een binnenruimte, dus ook voor kerkgangers: bij komen en gaan moet deze gedragen worden, eenmaal gezeten kan deze af. Dit geldt ook onze vrijwilligers/sters. De PKN adviseert aanvullend aan kwetsbaren en ouderen om de diensten voorlopig alleen digitaal te blijven volgen. Zie verder de weekbrief van zondag 7 maart.

Alle diensten blijven via Internet (en kerkradio) te volgen.
Met alleen geluid via de 'Livestream' of via de site van kerkdientgemist.nl (www.kerkdienstgemist.nl/stations/1408-Hervormde-Gemeente-Rijsoord)
Voor de uitzendingen met beeld via YouTube wordt voor elke dienst een aparte link aangemaakt die vermeld staat bij de info over de betreffende dienst.

Kerkdiensten zondag 7 maart 2021
alléén via Internet en Kerkradio
De link voor Youtube: https://youtu.be/SYUsRDjBi4I
de liturgie
Voorganger: ds. C. Baggerman uit Krimpen a/d IJssel
De link voor Youtube: https://youtu.be/vs0f6uQjAJk
de liturgie

ds Groen

Kerkdiensten Biddag woensdag 10 maart 2021
voor beide diensten dezelfde liturgie
Organist: dhr. R.E. Barnard
De link voor Youtube:

Tip

Van de kerkdiensten die via YouTube (met beeld) worden uitgezonden, worden automatisch opnamen gemaakt. Deze video's zijn terug te vinden en te bekijken op het Youtube kanaal 'Hervormde Gemeente Rijsoord' en worden daar ongeveer 3 maanden bewaard. Daarna worden de opnamen handmatig gewist.

Kindernevendienst

Een spoor van liefde, Dat is het thema waarmee we naar Pasen toeleven. Jezus laat een spoor van liefde achter in de Bijbelverhalen die we lezen. Hij laat aan zijn leerlingen zien hoe ze uit liefde voor Hem óók elkaar lief moeten hebben. Jezus heeft een diepe voetafdruk achtergelaten in de wereld. De leerlingen mogen in zijn voetstappen treden. Pak je boekje en je poster erbij en doe mee!!

Via de link hieronder (het plaatje) kom je bij een selectie van de les van deze week. We volgen tijdelijk de methode van ‘Bijbelbasics’.
werkje Kindernevendienst