Welkom op de site van de Hervormde Gemeente Rijsoord.

Erediensten
Onze kerkdiensten zijn opengesteld voor maximaal 30 kerkgangers per dienst exclusief “personeel”. Kinderen t/m 12 jaar worden daarbij niet meegerekend. Van toepassing zijn de door de overheid opgelegde maatregelen: de reserveringsplicht, de hygiënemaatregelen, de gezondheidscheck en de 1,5 meter regel. Verder geldt een mondkapjesplicht voor verplaatsingen in onze gebouwen: bij komen en gaan moet deze gedragen worden, eenmaal gezeten kan deze af. Dit geldt ook onze vrijwilligers/sters. Aanvullend wordt aan kwetsbaren en ouderen geadviseerd om de diensten voorlopig alleen digitaal te volgen.
O.a. in de weekbrief van zondag 7 maart leest u hoe u kunt reserveren.

Alle diensten zijn via Internet (en kerkradio) te volgen.
Met alleen geluid via de 'Livestream' of via de site van kerkdientgemist.nl (www.kerkdienstgemist.nl/stations/1408-Hervormde-Gemeente-Rijsoord)
Voor de uitzendingen met beeld via YouTube wordt voor elke dienst een aparte link aangemaakt die vermeld staat bij de info over de betreffende dienst.

ds Groen
Zondag 18 april 2021
Kerkdienst 10.00 uur
(na reservering (L t/m Z) en via Internet)
Voorganger: ds. A.H. Groen
Organist: dhr. A. van Helden
De link voor Youtube: https://youtu.be/bDb-ZoE8gh0
de liturgie

Kerkdienst 17.00 uur
(na reservering (A t/m K) en via Internet)
Voorganger: ds. G.C. Lock uit Scheveningen
Organist: dhr. R.E. Barnard
De link voor Youtube: https://youtu.be/zEEsEzuoeuA
de liturgie


Kindernevendienst


Via de link hieronder (het plaatje) kom je bij de selectie van de les van deze week. Het materiaal is afkomstig van de stichting 'Vertel Het Maar'.
werkje Kindernevendienst